Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 30 June 2012

::suraiya @ kentang kicap:;


oke nie nur suraiya @ nama facebook dye ::kentang kicap:: dye nie mang suka nama pelik2 orang nye pun pelik2 hkhakakahahak. . . . <jangan marah ek cik suraiya>....

dengan nie lah saya selalu dapat nasib malang,sedih,gembira dan sebagainya bersama dia...bila time cuti kekadang saya x balik umah akak saya kat klang..malas kekadang tu,dan bila tak balik budak nie pun x balik gak sebab dye nie duk kat JOHOR mang jauh lah kan...so ape lagi kite orang selalu kate ::ko tengok lubang hidung aku dan aku tengok lubang hidung koe . . .:: so sama2 gelak. . . . hahahaah..
law dulu sem2 kite orang selalu je tinggal berdua sebab kawan2 yang lain tu selalu balik umah masing2 yelah dorang xapew lah umah dekat senang lah balik....bila saya dah tinggal berdua dengan budak nie ape lagi aktiviti kami berdua macam biasalah kekadang tu nyanyi,tapi bila gila dye dah sampai jam2,3 pagi dah ketang..ketong...dapur di buatnya...so faham2lah ape lgi dia masaklah..so saya lak just makan..hehkhekek...
tapi bila dah bosan sgt2 kite orang keluar ..tapi keluar kat tepi tasik jelah...pastu masing2 termenung mengenang nasib kite orang yang di tinggal kan...

tapi x lama lagi kawan saya si suraiya nie dah nak jadi isteri orang dah.  . . .bakal suami dye orang sabah...bakal suami dye tu dekat je ngn kampung saya...dan saya selalu cakap kat dye law koe dah kawin ngn dye boleh r koe lepak2 kat umah saya..hekhek..n nanti bile masak boleh bagi2 kat saya hekhekh..
tapi tulah just cakap je...

oke lah nie je yang dapat saya kongsi kan tentang kawan saya yang sorang nie...

:selamat pagi semua:


0 comments: