Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 2 July 2012

bersama suraiya di putra jaya:)

Masing2 berpandangan muka  . . .so yaya on9 top2 tgok kat kohort ade dak nie post "sesiapa yang nak g pJ sila tulis nama.." pegangkutan percuma " so ape lgi terus like dan komen yg kite orang pun nak turut serta..
bosan sgt lah dok teperap je kat umah nie . .. so keesokan hari nya aku dan yaya pun bertolak dari unisel ke pJ kite orang kite just suke2 je . . tapi sebenar nya just nak tgok ""perasmian kad diskaun siswa 1 mlaysia"" best gak lah ramai yang saya temui ..lelaki ensem2 dari universiti lain  tu dah tentulh hehe.... xbanyk bende pun kite org buat just duduk dgr taklimat tntg kad diskaun tu n lepas tu  bersurai... aku ngn kawan aku yaya nie asyik2 bergambar je kerje kite orang  . . . lupe lak...dalam perjalanan g PJ tu keadaan lalu lintas terlalu sesak di sebabkan ade kemalangan berlaku di jalan yang berdekatan ngn RNR sg.buloh..:) Alhandulillah kami yang berada di dalam bas berada di dalam keadaan yang baik,kami selamat sampai ke putrajaya dan selamat kembali ke unisel....

antara aktiviti2 aku dengan yaya :>










0 comments: