Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 26 July 2012

:::pErlU sEdAr aKaN kEkUrAng d!r!:::

           
Orang selalu katew .  .aku nie kecil dah lah kecil suare lak mcm karton.  .. 
tapi adew kah aku kisah tentang kata2 kamu tu . .aku tak kisah pun.  . .korg sapaew nak kate aku mcm tu. . .?? korang ker yang cipta aku. . ?korang ker yang melahirkan aku dan korag juga ker yang bagi aku makn or menanpung perbelanjaan aku selama nie ?? .x kan ..  .??? so x perlu nak kate apew2 lahkn. .  .
law pun korang kate suare aku mcm karton ker muka cam budak2 ker apew ker. . . namun aku sentiasa bersyukur dengan apew yang telah di anugerakan kat aku...Kekadang yang mengata atau yang menilai diriku nie lebih banyak kekuranganya,namun ia tidak sedar sebab kenapa sebab dia busy sgt2 menilai  akan kekurang orang lain. .  .dia tidak pernah sedar akan kelamahan dirinya . tapi bile orang lain kate dye mcm2 mula r nak marah2 . tu r nie lah . . pastu mule r nak cari kesalahan orang tu balik . . 


Lagi pun aku bahagia what ngn kehidupan aku mcm nie..law rupew aku mcm budak2 x mngapa nanti law kita semua dah tua muka aku tetap cute lgi . . hihihhihihi..<terbangga lah pulak yooo>>  law sal suara aku nie lak . .nak bt mcm mana dah nie yang diberikan kat aku engko nak kate2 pn suare aku tetap sama gak. .  . .
tetAp cute lgi .. . :). mula2 dulu mang lah aku sedih sebab bile g rumah orag jew ker jalan2 ker msti org sangka aku baru tahun6 hahhhaahah...bila ngt balik lawak lah pula. . . tapi sekang aku dah <<20 thun>>
aku dah boleh menerima kata2 mereka..aku xmarah cuma yang mengata sedar2kan lah akan kekurangan diri anda dulu yer. . .  . bila dah sedar akan kekurangan diri jangan pula nak menilai akan kekurangan orang lak .  . .


Aku sebenarnya mang pelik gile ngn budak sorg nie, . . Orang lebih sikit dye kate bila org tu ...baik ker ngn dye,dye kate gak Ermm nth entah apew2 jew lah kn. . biarkan lah engko mcm tu. . .aku malas nak layan sikap engko tu maybe satu hari nanti engko  akan berubah kot. .  .<<<amin>>>

0 comments: