Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 15 September 2012

aWex CuN kOt...!!! (mazlinah)


oke kali aku x tak taw  nak update apew so aku nak citer sal kawan aku yang sorang nie ...aku mang dah lama kot knl dak nie dari parut lagi kite org dah pndai men SMS bagai...hahahah... (sms lah sgt kan...)
awex yg cun nie nama dye mazlinah dan kwn2 lak panggil dye nie "yayang" ngt lgi lu dorg adew citer yg adew sorg budak lelaki nak pinjam pemadam dye so dye panggil r ngn nama "yang" nak pinjam pemadam...kebetulan lak cikgu yg mgjr dorg time tu ckgu yg garang dan sering di takuti oleh  semua pljr so cikgu tu pn kate "apew yang2 nma dye bkn yang cuba  pnggil ngn btul dye" sbnr nya cikgu tu x taw yg nma smran awex nie "yayang or lebih mudah lgi yang" free2 jew budak laki tu kena marah..."bnyk gak ckgu tu ckp tpi aku dah x ngt..sbb dah lma kot citer tu time tingkatan 1 kot...

oke aku malas nak panjang2kan citer so bagus korg tgok dan amati betul2 pic awex nie...hahahahahah




oke fine...cute lah koe,apew bnde koe pgang tu..koe nk jadi pari2 ek...??
dalam diam2 r...hahahahah




 nie aku suka ayu jew ..koe nie kn kena cuit kit pun muka koe merah,senyum pun muka koe merah..
apa2 hal cuit2 ker apa2 ker semua nya akn membuatkan muka koe jadi merah lh ...


ketat nya muka yunk..kawan aku yg sorang nie org nya sgt pndai yer...dan manja gak org nya..
tgok cara dye baca buku pn dah taw dye nie mcm mna  orgnya..hihihih jgn marah taw...




 nie kenangan dye ngn budak2 kelas dye lu... yg lelaki kt depan sekali nie alah lelaki yg kt sebelah dye tu ..
dulu kite org selalu gosip kn dye ngn budak lelaki tu...tpi just gosiplh kwn aku nie mne nak lelaki yg mcm tu..hahahahahahahahahaha..aku taw dye nie memilih gak org nya...so sapew nk pikat2 dye nie kena pndai2 lh mgayat... hahahahahah


oke yg nie lak kwn dye kat USM kot maybe lh kot ..aku pun x pasti..dan aku x taw mana satu si dak mazlinah nie..adew ker xadew dak nie dalam golongan org2 yg berpakaian putih nie aku xtawlh.....hihihihihhihihi

bnyk lgi sbnrnya pic dak nie..tpi kit jew aku masukkn hihihi..

P/S:> wei sumandak sorie taw x minta izin koe lu masukkn pic koe kt dlm blog aku nie....
           tapi apa2 hal aku dah masukkn dah pic koe... hahahahaha

       

0 comments: