Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 22 September 2012

bErcUt! kaT lANgkAw!


sebenarnya gambar2 nie dah lama dah terperuk dalam laptop kawan aku ...time aku nak ambik gambar2 sem2 yang lepas2 tetiba aku ternampak lak gambar yang aku ngn kawan2 time pergi langkawi..kite orang g langkawi tu bukanya g tuk bersuka2 tapi kite orang g sebenarnya tuk asgmnt jew sbnarnya ..tapi asgmnt nya just jalan2 kat langkawi ihhihihi best kn... law r tiap2 sem mcm nie lagi aku suka..asgmnt g makan angin ..hahah...

nie time dah balik dari bercuti dah nie hihihi


banyak gila bag...almaklum r buat asgmnt sambil bercuti lah kan..


nie muka2 baru bangun tidur nie...


sape nak gamat pilih2 murah2 jew nie...








oke nie jew yang dapat ku kongsi kan pic yang lain tu adew jew tpi x mnarik hihiih...


0 comments: