Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 12 October 2012

7 FakTa mEngEnA! iZaRa a!sHah



IZARA AISHAH sapew xknal ngn izara aishah sebut jew nama izara aishah dimna2 jew semua orang pasti kenal dye... Izara nie dah semakin terkenal ngn lakonan dan yang terbaru izara telah menjadi duta pada beberapa produk yang cukup popular.Okey aku malas nak panjangkan lgi cerita so aku nak bgi taw kat korg semua tentang 7 fakta Izara Aishah  nie..

1) Izara sebenarnya lebih berminat pada dunia tarian  berbanding lakonan.Kalau nak tau izara nie mengetahui banyak jenis2 tarian yang dye sendiri belajar,bila dye dah di beri peluang berlakon,izara pun mengambilnya kerana lakonan merupakan pilihan kedua selepas bidang tarian.

2) izara nie lak x gemar memakai selipar yang flat.Jika terpakai,izara akan berasa pelik dan tidak selesa.Nasib baik zaman sekarang sudah wedges.Banyak sikit pilihan kasut untuk izara pakai.

3) Izara pernah belajar Muay Thai ketika berumur 16 tahun.Sayangnya aktiviti tersebut telah terhenti akibat tiada masa untuk ke GYM.Berkemungkinan besar Izara akan aktif ber"Muay Thai" semula di masa akan datang.Jadi hti-hati kalau berjumpa izara.Takut di "Muay Thai"kannya nati.

4) Izara tidak boleh bawa motor.Izara pernah bawak sekali dan akhirnya kena langgar di depan rumah.Akibat izara tak boleh jalan dan terpaksa guna tongkat.Kini Izara fobia dengan motor.Jadi kalau nak ajak dating,pastikan anda ada kereta.

5) Izara tidak boleh minum air kosong atau pun air mineral (ini bahaya,sila jangan tiru).Air yang diminum oleh izara kena ada warna.Paling peliknya si izara nie,jika minum air suam dia akan terasa nak muntah.Tambah memelikkan apabila izara minum milo dia x boleh tidur.Namun kalau minum kopi akan terus mengantuk.Misteri sungguhkan..?

6) sehingga hari ini izara menari setiap hari.Bila sedih happy,penat,stress atau ada problem,izara akan menari sampai tak boleh bangun.ini ialah salah satu cara untuk izara lepaskan segala tekanan.Senang cerita menari ialah passion izara.

7) dan fakta yang paling menarinya ialah.rambut izara sebenarnya kerinting macam maggi.

hahahaha...lawak n pelik2 r izara nie... nie adalah orang kedua yang aku rasa pelik sbb langsung x blh minun air masak...





4 comments:

kocix! said...

xbleh minom air masak?? ape ke pelik nye die nih..

x sakit pulak die.hehe..

seb bek lawa.

rYnaH zaH said...

a'ah . . budak umah aku pun sama x boleh mnum air masak... mula2 agak pelik gak sbb awl2 pgi dah minum air manis.. :)

Romeo Laut said...

Err.. Aku tak kenal pun siapa perempuan ini. Taklah cantik mana pun.

rYnaH zaH said...

romeo: kmu x knal dye ek... erm dye artis bru...cantik tak cntik tu semuanya ciptaan dari yg maha esa so kita x berhak tuk menilai someone tu.. ( maaf lah nie just pndpt sy jew ...)