Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 4 October 2012

b!lA sUaM! kAk! UgUt

oke hari nie aku bosan sgt2... so nak xnk aku buka tv,memandangkn siaran tv kat umah aku sekang nie <kat hostel> just dpt tv3 n yg sama ngn nya.....


aku pun  just tgok tv3 oke fine siarang yang tengah berlangsung sekang WANITA HARI INI tapi tajuk tuk hari nie nmpk mcm menari ... iaitu BILA SUAMI KAKI UGUT erm...mcm aku dgr dari pengalaman orang yang adew call dorg tadi adew yg x layang ngn baik,adew yg xpernah bgi nafkah batin dan sebagainya...

oke sebenarnya aku nk kongsikan satu citer nie.. 

suami:.. syg aku nak koe balik esok tepat2 jam10 tepat  kalau kau x koe x blik dan dtg lmbt aku akan cerai kan koe ngn talak 3...

keesokan harinya... dengan keadaan terkejar2 tepat2 jam6 pagi s'isteripun bergerak dari kg.Dan tepat2 jam10 pgi s'isteri yang dalam keadaan penat dan nafas yg x teratur terus bertanyakan pada suaminya...

isteri:... kenapa abg bt mcm nie..??

suami:... sajew nak tgok sama ada syg,syg kat abg ker x...

pada suami di luar sana jgn lah sesekali bt mcm nie kat isteri ek... jika di dalam perjalanan si isteri tersebut kemalangan,anda (suami) boleh sabitkn sebagai pembunuh...

kisah yg aku kongsikan nie tiada kaitan ngn orang hidup tau pun dah mati.....

1 comments:

dhiashahida said...

bertimbang rasa la sesama sendiri..ngerinya kalau btl2 terjadi..hurm