Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 20 November 2012

percubaan kedua make-upkan orang . . :)

wah2.... malam nie x sangka kawan aku suh make-upkan dye mula2 aku ngt kan aku just make-up sorang jew rupanya dorang kawan aku yang sorang tu make-upkan 2 orang gak dye pun pandai gak make-up.


sebelum                                   selepas


sebelum                              selepas
 
oke x percubaan kedua saya nie kawan-kawan?? law adew yg x kena tu biasalh sy kan bru belajar hhihihihihi so mestilah adew yg kurang kan . .. hihi apew2 pun sy sgt2 berpuas hati dengan apa yang sy hasilkan semalam hihihi.... :D




0 comments: