Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 31 December 2012

sElAmAt tAhUn bArU..!!!





 
Assalamualaikum Semua....
selamat datang tahun 2013  selamat tinggal 2012sYukur Ahamdulillah. . .Allah telah memperpanjangkan lagi usia izah....terlalu banyak perkara yang telah terjadi pada tahun "2012"  banyak perkara mematangkan diri ini.Bermulanya kisah cinta 3 segi,kena serang ngn orang yg #@!$ ,org yg dah lama di lupakan muncul kembali selepas 4 tahun menghilang,laptop hilang,dompet hilang jap tapi jumpa balik dan banyak lagi... teralu bnyak yang izah tempuhi pada tahun 2012 cuma kesabaran sahaja yang mampu izah lakukan..walaupun kadangkala diri ini tidak kuat tuk menghadapi semua itu dengan sendirinya..okey pada tahun baru dan usia yang baru ini apa lagi tidak  lari lah dari azam yang baru kan ..Alhamdulillah sedikit dari impian izah pada tahun lalu tercapai harap pada tahun ini jugaa sama Amin. . . .

""Selamat Datang Tahun 2013  Selamat Tinggal 2012 kenangan manisku dan kenangan pahitku..""

                                                           ~~"izah matrin"~~

Monday, 17 December 2012

hArI sEmAKin mEnCembUrU! kAm!

Assalamualaikum...

eRm... mALam nie adalh mlm tuk stdy .. Tapi dalam oTw nk  stdy tu sMpt lgi r nK uPdaTe blog jap hahaha...iSh.. bErdebAr2 lh rAsa hAti nIe. . dAhlH rAbU nIe exam..law 1 paYper  xapew gak nie 2 payper dalam 1 hari mang serabut r otak sy. . tapi bak katew "sidye " sabar dan anggap itu sbgai dugaan . . cheeeeee padai jew u ek . . "sbb u dah adew ijazah " hahaha ..senanglah u ckpkn . . .  . .


okEY berbalik pada tajuk utAma sy .....:>

Dalam busy nk exam x sedar masa terlalu mencemburui kami semua yg akan meninggalkn unisel nie . . tigGal 4 hari lgi kitew semua dapat bergelak bersama,bergosip2 bagai kn ?hahha ..lepas nie dah x ble lepak sama2 kat tepi tasik tu r . .. xbley mkn ramai2 lgi kn..dah xbley dah shoping ramai2 ,xbley dah sambut bufday dan main baling2 tepung dan lepas nie xada dah yaya,ita dan ina ketakutan di kejar anjing.. hahahahahha."alamak mood nk  nangislh pula wei ". . kAlo dulu time awal kemasukn kitew semua kt unisel semua org x ada persafahaman..masing2 dengan sikap dan peragai masing2... law dulu geng nie ngn geng dye jew.. tidak terkecuali diri sy pun begitu gak dulu ..xnak tegur org lh apew lh ...tapi bila dah nak akhir2 sem nie brulh sy dapat mgenali diri kamu semua "group 6" dan yg tak akn sy lupakn ialah time teater MUZIK dan CL di sanalh hubungan kita semua semakin rapat dan semakin mengenali hati budi masing2...

Mang terasa berat hati tuk perpisahan ini tapi apew kn daya setiap pertemuaan tu pasti akn berpisah jua ...
dan selepas perpisahan kita pada 19.12.2012 kita semua ada tanggungjawab yang amat berat.sY doakn korg semua dpt laksanakan tanggungjawab itu dengan jAyanya ek...dAn sy juga akn doakn korg semua jadi guru yang baik..dAn tegas ..ingt pesanan CIKHILMI tu jgn "senyum2 gedik" haha...!!! LOVE U r "KOHORT 11 GROUP 6"


okey sebelum sy nak tutup citer nie sy nak kongsikn beberapa kenangan kita semua ... :>































dAh nampakkn disana kEgilaan kaMi apabila bergambar
okeylh yunk2 semua semoga berjaya ek ...dan ngt janji kitew tuk bertemu 5thun akan dtg law di pnjgankn umur.. :)