Blogger Backgrounds
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 17 December 2016

niat yang baik-baik

ASSALAMUALAIKUM...

sejak bekerja ni memang susah nak update apa-apa kat blog...
okey hari ini saya saja nak kongsikan pada semua, pada september 2016 saya telah mencuba nasib untuk join satu bisnes,untuk pengetahuan semua saya bukanlah baru dan bukan juga lama sangat dalam bidang bisnes ni cuma pada online agak slow sangat-sangat,yelahkan baru lagi dan perlu banyak lagi saya pelajari..

Alhamdulillah mintor saya ni pulak  memang bersungguh untuk ajar saya tentang FB ASD siapa yang menceburi bidang ni tau lah apa itu FB ASD,1st jumpa bagi barang yang nak dijual  ingatkan just ambik barang macam tu je. almaklumlah kan firstime nak join bisnes online,malu jugalh bila ditegur lain kali nanti bawak BUKU,haha mesti korang nak kata kat saya "apalah itu pun tak boleh fikir?" yup memang saya akui memang xterfikir pun tentang semua tu apa yang saya tau just nak ambik barang yang nak dijual tu je..hhehe..terukan!! tapi saya tak sempat untuk belajar mengenai FB ADS masa terlalu suntuk untuk saya yelah saya bukan nya tinggal sendiri or sewa so kena ikut peraturanlah kan ..

2nd jumpa line internit pulak sangat slow dan kebetulan saya ajak kawan teman dan kebetulan pulak dorang nak cari HP..time jumpa ngn mintor saya tu kasian juga lah saya tengok raut wajah dahlah penat pergi ambk laptop kat offis datang2 jumpa saya yang just diam tak bagi apa-apa idea huhuhu... sebenarnya bukan saya tak nak tanya apa-apa sebelum nak pergi jumpa tu macam-macam soalan nak ditanya kat orang tu,..dengan anak dia lak mengantuk tidur keletihan,,..ALLAH rasa bersalah tau dak..dah lah dia minta idea nak cakap apa dan tulis apa saya tak bagi respon...entahlah susah saya nak kata..hahahha,,so penyelesaianya saya masih lagi tidak mempelejari apa itu FB ADS..huhu

Bila mintor saya tanya "bila awak free" yaALLAH susahnya nak kata bila free bila saya rasa time tu free ada je program yang tak dapat dielak kan bukan saya sengaja dan memberikan alasan..huhuh bulan NOVEMBER dah selesai semua acara masuk pulak bulan DECEMBER  ingatkan free lah sabtu ahad ni rupanya mninggu pertama ja dah diboking minggu 2 ni lak kena boking lagi ...so saya kena tekad minggu 3 ni kena juga belajar dengan mereka ...

0 comments: